notulisten & verslaggevers
Telefoon: 030 - 236 47 84   |   post@rosenbaum.nl

Tekstschrijven

Naast het notuleerwerk houden wij ons bezig met verslaglegging en tekstproductie in het algemeen. Wij schrijven reportages, maken vertalingen en nemen interviews af.

Ook voor tekstverzorging kunt u bij ons terecht. Wij (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren Nederlandse en Engelse teksten zoals beleidsnota’s, rapportages, projectvoorstellen of reclamemateriaal.

Corrigeren en redigeren

Omdat wij nu eenmaal ingesteld zijn op het werken met taal en tekst kunnen wij ook reeds bestaande teksten voor u corrigeren en/of redigeren. Voor lokale en landelijke overheden verzorgen wij regelmatig de eindredactie van raads- en beleidsvoorstellen, rapportages, projectvoorstellen en informatiebrochures.

Wanneer een notitie in foutloos Nederlands is opgesteld en bovendien goed is nagekeken op tegenstrijdigheden, feitelijke onjuistheden of stijlbloempjes voorkomt dat in vergaderingen veel discussie. Ook hier geldt: ieder haar vak! Beleidsmakers ontwikkelen beleid. Wij nemen graag de taak op ons om dat verzorgd te verwoorden. Wij zorgen voor een prettig leesbaar document in foutloos en stijlvol Nederlands of Engels.
 

Webdesign » SPRANQ Utrecht