notulisten & verslaggevers
Telefoon: 030 - 236 47 84   |   post@rosenbaum.nl

Tarieven

Het schrijven van een verslag is een kwestie van maatwerk. Afhankelijk van de soort bijeenkomst, de wensen van de opdrachtgever en de functie van de verslaglegging geven wij daar deskundig invulling aan.

Het draait om uw vergadertijd

Rosenbaum Select gaat uit van een uurtarief op basis van de vergadertijd. Per vergaderuur brengen wij uitwerktijd in rekening. Dit bespreken wij vooraf met u. We verrassen u liever met een verslag waarvan u onder de indruk bent dan met een onverwacht hogere rekening. Afspraak is afspraak, ook als de uitwerktijd langer uitviel dan tevoren was ingeschat.

Objectief

De vergaderduur is het enige objectief vast te stellen prijscriterium; als opdrachtgever hebt u immers geen zicht op de werkelijke uitwerktijd. Anders gezegd: ongeveer driekwart van de tijd wordt er buiten uw blikveld gewerkt.

Twintig jaar ervaring

Wij maken per opdracht een conservatieve schatting van de uren ná de vergadering, die nodig zijn voor het samenstellen van leesbare en heldere notulen. Omdat wij daar al bijna twintig jaar ervaring mee hebben, zitten we er zelden naast en als we ons al eens vergissen, valt het in het voordeel van de opdrachtgever uit. Zo moet het ook – de klant is immers koning.

 

We maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Daar mag u telefonisch of per e-mail om vragen.

T: 030 236 4784

E: post@rosenbaum.nl

 

Webdesign » SPRANQ Utrecht