notulisten & verslaggevers
Telefoon: 030 - 236 47 84   |   post@rosenbaum.nl

Maak kennis met Rosenbaum

Rosenbaum Select uit Utrecht is al bijna twintig jaar een veelgevraagd notuleerbureau met brede ervaring in de verslaglegging van raads- en commissievergaderingen, projectbesprekingen, discussies, brainstormsessies, bewoners- en informatieavonden, jurybijeenkomsten, congressen, workshops en zo meer. Ons klantenbestand is groot en gevarieerd: overheidsdiensten, bedrijven, besturen van verenigingen, wijkbureaus, welzijnsorganisaties. Kortom, vanuit het hele land en vanuit allerlei maatschappelijke geledingen weet men ons bureau te vinden. Die ervaring leert ons dat goede notulen zeer op prijs worden gesteld door alle betrokkenen.

Ordenen, wikken en wegen, verzorgd formuleren

De notuliste schuift bij uw vergadering aan. Zij luistert, observeert, schrijft en zwijgt. Eigenlijk merkt u niet eens dat zij er is. Als de voorzitter ‘vergadering gesloten’ heeft gezegd, zit uw werk erop maar dat van de notuliste nog niet. Voor haar begint dan het ordenen, het wikken en wegen en het verzorgd verwoorden van wat u besprak en concludeerde.

Gedreven

Met Rosenbaum Select haalt u een taalprofessional in huis die positief en gedreven met haar vak bezig is; de inkt spat in het rond! Wij werken gemoti­veerd en met veel inzet en vakkennis, maar ook met een glimlach. Met plezier!

Vraag een offerte of advies

We adviseren u graag over de vorm van de notulen; ook maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Daar mag u ons telefonisch of per e-mail om vragen.

T: 030 - 236 4784

E: post@rosenbaum.nl

 

Webdesign » SPRANQ Utrecht